csatlakozna hozzánk?

Mi az Óbor-kör alapítói azért hoztuk létre és működtetjük egyesületünket, hogy elsődlegesen Óbuda-Békásmegyer élő és épített értékeit védjük, a térség természeti és kulturális örökségén és sokféleségén, valamint annak helyreállításán alapuló, fenntartható fejlődési modell kialakítását elősegítsük.
Az Egyesület jelmondata: Élő Kultúra Élhető Világban.
A tagsági viszony minden olyan természetes és jogi személy számára nyitott, aki a fenti célok elérésében közreműködik. Az Egyesület elsősorban a kultúra, a környezetvédelem, a sport, a tudományok, a kutatás, az oktatás területein végzi tevékenységét. A fenti célok megvalósításához az Egyesület közösségeket hoz létre és támogat. Ilyen jellegű más szervezetbe tagként beléphet, kiadványokat készít és terjeszt, rendezvényeket szervez. A célok érdekében állami és társadalmi szervekkel együttműködik. Az Óbor-kör olyan civil szervezet, amely politikai pártoktól és gazdasági csoportérdekektől függetlenül végzi tevékenységét. Az Óbor-körben pártoló tag lehet bármely természetes vagy jogi személy, aki az Egyesület célkitűzéseivel egyetért, és a tagdíjat megfizeti. A pártoló tagok anyagi lehetőségeik arányában fizetnek tagdíjat, melynek legkisebb eszmei értéke napi 1 magyar Forint, azaz évi 365 magyar forint.

Békásmegyer-Ófalu, 2006

Amennyiben céljainkkal egyetért, és csatlakozni kíván hozzánk, töltse le a belépési nyilatkozatot, és küldje el nekünk postai úton. Postacímünk: 1038 Budapest, Óbor köz 3.

Kovács Lajos, az Óbor-kör elnöke